Inicio > LA BIBLIOTECA DE BABEL > Hermenaute publica ‘Històries limítrofes’ sis relats en els límits del fantàstic

Hermenaute publica ‘Històries limítrofes’ sis relats en els límits del fantàstic

Editorial Hermenaute publica el llibre de relats Històries limítrofes de Pol Alonso Pernas, un homenatge al llegat de Joan Perucho i a un bon grapat de llegendes de Catalunya.

El llibre se suma a la col·lecció Medea de Fantàstic i ciència-ficció en català que es va inaugurar amb Malsons de Gat (diversos autors) i va donar a conèixer per primera vegada al lector en català l’obra de Tangi Malmanche, amb Kou el Corb i altres contes bretons (autor inèdit també en llengua castellana).

Històries limítrofes, de Pol Alonso Pernas, es presentarà al públic dins la 50 edició de la Ter-Cat, organizada per la Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia SC2F2 el 24 i el 25 de maig.

Sinopsi
Com un preludi de l’any Perucho 2020, arriben les Històries limítrofes. Sis contes per explorar la zona difusa on els mites es tornen tangibles i la realitat pren connotacions esfereïdores. Un límit que ha persistit al llarg dels segles i persistirà encara, estenent-se entre nosaltres i el vast i misteriós mon de les llegendes, les conegudes i les que encara no s’han explicat.

«Aquest recull de relats de Pol Alonso Pernas situa al lector en el territori del que és intangible però, a la vegada, està arrelat a una idiosincràsia que ens determina com a arquetips en trànsit constant. Des dels Pirineus fins al riu Ebre, tots ens podem veure reflectits en aquests sis contes extraordinaris que tal vegada hem cregut escoltar en la veu d’un avi arrambat a la taula d’una fonda, com si fos una gàrgola perpètua, o bé hem somiat en forma de futur fosc i infinit, tal si fos una maledicció en vida. El mapa d’un territori també pot ser un estigma, una pell malalta o un país erm com el paisatge d’un malson. Esteu davant d’un llibre d’horror que us deixarà sense alè i què, en la línia de la literatura intempestiva de l’estimat Joan Perucho, vertebra amb estil detallista i enèrgic històries d’una realitat alterada; passatges d’una fonedissa connexió amb mites propers a la natura i la tradició; com les dones d’aigua o el tenebrós Dip». Lluís Rueda (editor)

Presentació d’Històries limítrofes
12:45 hores. 25 de maig (Llibreria la Font de Mimir- C/ Costa i Cuixart, 5)
http://www.hermenaute.com/libro.php?id_libro=26

Categorías: LA BIBLIOTECA DE BABEL
  1. No hay comentarios aún.
  1. No trackbacks yet.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: