Inicio > Cryptshow, LA BIBLIOTECA DE BABEL > Certamen Literari Cryptshow/Males Herbes 2020

Certamen Literari Cryptshow/Males Herbes 2020

Després d’una aturada tècnica, el certamen de relats de gènere del Cryptshow torna a posar-se en marxa amb la col·laboració de l’editorial Males Herbes. El termini de recepció d’obres ja està obert i es tancarà l’1 de gener de 2020, i serà el proper mes de maig quan veurà la llum l’antologia que recollirà els millors textos. D’aquesta manera, abandonem la fòrmula anterior que barrejava els autors guanyadors i autors convidats. Considerem que el certamen ja s’ha consolidat i els escriptors que hi participen brillen amb lluny pròpia.

A continuació us adjuntem les bases així com un text de presentació de la temàtica d’aquesta convocatòria, els quaderns de bitàcola, coincidint amb el tema de la darrera edició del Cryptshow.

Temàtica

Travessies marítimes amb el taüt d’un no viu a bord, missions interestel·lars a la recerca de nous mons o les darreres hores d’un escalador atrapat en un canyó. Aventures increïbles de les quals no tindríem coneixement si no fos pel quadern de bitàcola. Recurs originari de la marina mercant, ha esdevingut un mecanisme introspectiu, el reflex d’un viatge interior que ens arriba ja sigui escrit en paper, ja sigui un registre de veu, una cinta de vídeo o un blog d’Internet. Un testimoni solitari de grans fites i, alhora, de grans masacres; que ha servit de catarsi tant a capitans de vaixell com a aventurers, científics i assassins en sèrie.
—Espereu! No deixeu sempre algú viu per explicar la vostra història.
—Ho fem. La càmera.

Diàleg de «Nascuts per matar», escrit per Quentin Tarantino.

BASES DEL CERTAMEN LITERARI CRYPTSHOW FESTIVAL/MALES HERBES 2020: QUADERNS DE BITÀCORA

1. Poden participar tots els autors amb una única obra original i inèdita, en llengua catalana.

2. El relat versarà sobre el concepte «Quaderns de bitàcola» i s’ha d’inscriure dintre dels gèneres del terror, la fantasia i/o la ciència ficció. Els textos han de tenir una extensió d’entre 10 i 15 fulls, a doble espai i en lletra Times New Roman, cos 12.

3. L’editorial Males Herbes seleccionarà i publicarà els millors relats. Tots els seleccionats rebran dos exemplars del llibre i un abonament per al Cryptshow Festival 2020.

4. Les obres s’han d’enviar abans del dia 1 de gener de 2020 a: obra@cryptshow.com. En el títol del missatge ha de figurar: CERTAMEN CRYPTSHOW MALES HERBES 2020. S’enviarà un sol arxiu adjunt nomenat segons el següent exemple: titoldelobra.doc. L’arxiu contindrà l’obra i la plica (nom, cognoms, data de naixement, adreça postal completa, adreça de correu electrònic i número de telèfon).

5. Mitjançant la seva participació, tots els autors manifesten que l’obra és de la seva autoria i que els drets d’edició i/o reproducció d’aquesta no estan cedits a tercers. Així mateix, autoritzen a Males Herbes a publicar la seva obra i a utilitzar-la per a fins promocionals. La participació en aquest certamen implica l’acceptació sense reserves d’aquestes bases. Tota responsabilitat derivada de l’incompliment d’aquest punt recau directament sobre l’autor.

  1. No hay comentarios aún.
  1. No trackbacks yet.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: