Inicio > Cryptshow > Certamen literario Cryptshow-Males Herbes

Certamen literario Cryptshow-Males Herbes

bb537f1a-db6b-401a-a4b3-387031e6643b

Cryptshow Festival comença a fer rodar la maquinària. L’1 de març, últim dia per presentar relats en català al Certament literari Cryptshow Males Herbes i ho fa presentant-vos la temàtica de la que serà l’onzena edició: els estats alterats. Però què entenem per «estats alterats»?
Hom escolta “estats alterats” i pensa en jonquis, artistes i científics bojos. Però avui, en una civilització de civilitzacions cada cop més complexa, les fronteres que delimiten els estats de la consciencia es difuminen i la moral que els jutja és posada en dubte.

Drogues com l’LSD o l’èxtasi, demonitzades durant anys, avui són utilitzades per alguns psicoterapeutes.

L’heroïna surt de les zones deprimides i atrapa joves de tots els estrats socials.

El xarop per a la tos ha arribat a ser la segona droga més consumida pels adolescents dels EUA.

Al Iemen, la majoria dels homes masteguen de manera ritual cat, un estimulant vegetal que provoca adició.

L’església Nativa Americana de Mèxic utilitza el peiot amb finalitats religioses.

L’estres s’ha convertit en una pandèmia, abocant-nos a un estat d’activació constant que provoca estats d’ànim alterats que somatitzen en trastorns físics.

Els millennials viuen enganxats als dispositius intel·ligents, en un dia a dia que confon les fronteres de la realitat, els somnis i el món virtual.

A Internet trobem fàcilment consells per assolir un estat alterat de la consciència sense necessitat de drogues: la privació de la son, la respiració holotròpica, els tancs d’aïllament sensorial o, simplement, dormir amb un braç alçat o mirar fixament els ulls d’una altra persona durant més de deu minuts en són alguns exemples.

Ja pot viatjar sense moure’s de casa.

BASES DEL CERTAMEN LITERARI CRYPTSHOW FESTIVAL/MALES HERBES 2017: ESTATS ALTERATS

1. Poden participar tots els autors amb una única obra original i inèdita, en llengua catalana.

2. El relat versarà sobre estats alterats. Els textos han de tenir una extensió d’entre 10 i 15 fulls a doble espai i en lletra Times New Roman, cos 12.

3. L’editorial Males Herbes publicarà els millors relats en un llibre que inclourà també obres de diversos autors convidats a participar en aquesta antologia. Tots els seleccionats rebran un exemplar del llibre i una entrada per al Cryptshow Festival 2017.

4. Es constituirà un jurat integrat per professionals vinculats a la literatura i els gèneres fantàstics que farà una selecció de les obres rebudes.

5. Les obres s’han d’enviar abans del dia 1 març 2017 a: obra@cryptshow.com. En el títol del missatge ha de figurar: CERTAMEN CRYPTSHOW MALES HERBES 2017. S’hauran d’enviar dos arxius adjunts nomenats segons el següent exemple: titoldelobra.doc i titoldelobraPLICA.doc. El primer document contindrà l’obra, en format .doc. El segon document contindrà la plica, és a dir: títol, nom i cognoms de l’autor, data de naixement, adreça postal completa, adreça de correu electrònic i número de telèfon, així com un text en el qual l’autor es comprometi a acceptar les bases del certamen.

6. Mitjançant la seva participació, tots els autors manifesten que l’obra és de la seva autoria i que els drets d’edició i/o reproducció d’aquesta no estan cedits a tercers. Així mateix, autoritzen a Cryptshow Festival i Males Herbes a publicar la seva obra i a utilitzar-la per a fins promocionals. La participació en aquest certamen implica l’acceptació sense reserves d’aquestes bases. Tota responsabilitat derivada de l’incompliment d’aquest punt recau directament sobre l’autor.

Cryptshow Festival
Del 5 al 9 de Juliol
Badalona

Categorías: Cryptshow
  1. No hay comentarios aún.
  1. No trackbacks yet.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: